ФудбалФудбал - Македонска репрезентација

ВИДЕО: Вистински лузни – Да покажеме цврст став против злоупотребата на интернет

Вистински лузни: Заеднички да покажеме цврст став против злоупотребата на интернет и говорот на омраза! 

 Во програмата од новата кампања на УЕФА се вклучени активности со цел спречување на навредливо однесување на интернет и дискриминација. 

Real Scars ги истакнува можните катастрофални ефекти од злоупотребата на интернет насочена кон фудбалерите, тренерите и официјалните лица. 

 „Online“ злоупотребата, остава лузна!

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!