ФудбалФудбал - ТРЕТА ЛИГА

ВИДЕО: Ноќен турнир во мал фудбал – 100 годишна приказна и живот посветен на фубалот

Големиот ноќен турнир во мал фудбал, посветен на 100 годишната приказна што ја пишува фудбалскиот клуб Малеш и животот и делото на фудбалската жива легенда Никица Клинчарски.

Турнирот трае од 15.08.2021 (недела) до 22.08.2021 (недела ). Пријавувањето ќе биде најдоцна до 11.08.2021 (среда).

Надоместокот за учество во турнирот е 5000 денари. Телефон за пријавување 070/280-972. До 13 играчи во еден тим.

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!