ФудбалФудбал - ТРЕТА ЛИГА

ВИДЕО: Голем ноќен турнир во мал фудбал, посветен на 100 годишната приказна на Малеш

Големиот ноќен турнир во мал фудбал, посветен на 100 годишната приказна што ја пишува фудбалскиот клуб Малеш и животот и делото на фудбалската жива легенда Никица Клинчраски.

Турнирот ќе се одржува во втората половина на месец август. Локација ќе биде кај стара гимназија во Берово во времетрање од 8 дена.

Организаторот најавува голем паричен фонд на награди и многу други изненадувања. Бројот на екипи е ограничен на 24.

Ова е само најава, официјалниот настан со детални информации ќе биде објавен во текот на наредната недела.

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!