ФудбалФудбал - ТРЕТА ЛИГА

ВИДЕО: Четирите најдобри голови на Ново Црнилиште за есенскиот дел од ТМФЛ – Југ!

Четирите најдобри голови на Ново Црнилиште за есенскиот дел од ТМФЛ – Југ!

Првиот гол го постигна Алиу Севџан против Илинден БС, стрелец на вториот гол е Ибраимоски Ерџан против Илинден БС.

Третиот гол го постигна Ислами Фатон против Братство 07, додека стрелец на четвриот гол е Сулемани Газаљ против Големо Коњари.

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!