ТурнириФудбал - Останато

Турнир во мал фудбал „Враништа 2022“

Најавата на турниот во мал фудбал „Враништа 2022“ ја овозможи Revolution Development.

Организациониот одбор на турнирот во мал фудбал ја продолжува традицијата организирајќи го турнирот во мал фудбал по 28 пат насловен како – Пролетен турнир во мал фудбал “Враништа 2022”.

ЗА СИТЕ ГОЛМАНИ НА ВОЗРАСТ ОД 7 ДО 19 ГОДИНИ – ПРИЈАВИ СЕ НА НАЈГОЛЕМИОТ ГОЛМАНСКИ КАМП НА БАЛКАНОТ – „РБ Охрид 2022“

Почетокот на турнирот е закажан за 8. мај 2022 год. во 20:00 часот. Пријавувањето на екипите ќе се врши на телефонските броеви 071-959-370 и 078-362-172 и ќе трае до 6. мај 2022 година. Учеството на турнирот изнесува 3000 денари. Екипите треба да бројат од 6 до 10 играчи. Извлекување на групите ќе се изврши на 7. мај 2022 година во 20:00 часот.

Revolution Development е софтверска компанија посветена на развој на врвни решенија за бизниси

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!