Турнири

Турнир во мал фудбал „Св. Наум Охридски“ во с. Стар Караорман, Штип

Во тек е пријавувањето за првиот турнир во мал фудбал по повод „Св. Наум Охридски“ во селото Стар Караоран, Штип.

Пријавувањето на екипите ќе трае најдоцна до 19. јуни (недела) до 17:00 часот. Котизацијата за учество по екипа е 2.000 денари.

Награден фонд:

  1. место 30.000 денари
  2. место 15.000 денари
  3. место 8.000 денари
    Награда за најдобар голман
    Награда за најдобар стрелец

НАПОМЕНА: Наградниот фонд може да биде зголемен во зависност од бројот на екипи!

Натпреварите ќе се играат на отворено на игралиштето кај школото во Стар Караорман, во вечерни термини. Натпреварите ќе се играат во формат 5+1.

За подетални информации како и за пријавување на екипа на:

072 / 214 – 212, Влатко Стојанов
078 / 312 – 457, Миле Димитров
072 / 243 – 115, Даниел Стојанов

Спортска Мрежа како единствен спортски сајт во Македонија, кој известува за Третата македонска фудбалска лига, како и за македонските турнири во мал фудбал e медиумски покровител на турнирот во мал фудбал „Св. Наум Охридски“!

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!