ОстанатоФудбалФудбал - ОстанатоФутсал

Турнир во мал фудбал „Петровец 2021“

Со оглед на донесената Одлука од страна на Владата за одобрување на настани со присуство на пбулика, турнирот во мал фудбал „Петровец 2021“ ќе започне годинава на 15 јули.

Почитувани, со оглед на донесената одлука на владата за одобрување на настани со присуство на публика до 1.000 луѓе, Ве известуваме дека турнирот во Петровец оваа година ќе започне на 15 јули, вели организаторот на турнирот во мал фудбал.

Пријавувањето е во тек и истото ќе важи до 14 јули до 20:00 часот. Котизацијата по екипата ќе изнесува 3.000 денари.

Првопласираната екипа ќе биде наградена со 60.000 денари плус пехар, додека второпласираната добива 30.000 денари плус пехар, а за третопласираната покрај пехарот резервирани се и 10.000 денари.

Исто така, предвидени се награди и за најдобар фудбалер, најдобар голман, фер-плеј екипа и други изненадувања.

Пријавувањето можете да го сторите на:

071-372-342
070-826-956
077-501-500

ПРОМОТИВЕН ТЕКСТ

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!