Турнири

Целосен распоред за Меморијалниот турнир во мал фудбал „Влатко Петров“

Познат е целиот распоред за Меморијалниот турнир во мал фудбал „Влатко Петров“, кој се игра во штипска Чардаклија, а ќе статува веќе утре.

  • Распоред на натпревари:

15.07.2022 (Петок)

20:00 Чардаклија – Лорд

20:50 Драгеви Дооел – Партизани

17.07.2022 (Недела)

19:00 Фаланга Штип – Матива

19:50 Чардаклија – КПД Штип

20:40 Ревијален натпревар

18.07.2022 (Понеделник)

19:00 Матива – Колегите на Влатко

19:50 Застава Компани – СВР Штип

20:40 Колегите на Влатко – Винска куќа Радање

19.07.2022 (Вторник)

20:00 Адрија Комерц – КПД Штип

20:50 Винска куќа Радање – Фаланга Штип

20.07.2022 (Среда)

19:00 Гостилница кај Џек – Партизани

19:50 Гостилница кај Џек – Профи Арт Дизајн

20:40 Адрија Комерц – Чардаклија

21.07.2022 (Четврток)

19:00 Адрија Комерц – Лорд

19:50 Лорд – КПД Штип

20:40 Матива – Винска куќа Радање

22.07.2022 (Петок)

19:00 Алфакан Лидер Св.Николе – Ел Пасо

19:50 Застава Компани – Алфакан Лидер Св.Николе

20:40 Драгеви ДООЕЛ – Профи Арт Дизајн

23.07.2022 (Сабота)

19:00 Алфакан Лидер Св.Николе – СВР Штип

19:50 Застава Компани – Ел Пасо

20:40 Фаланга Штип – Колегите на Влатко

24.07.2022 (Недела)

19:00 Драгеви ДООЕЛ – Гостилница кај Џек

19:50 Профи Арт Дизајн – Партизани

20:40 Ел Пасо – СВР Штип

1/4 ФИНАЛЕ:

28.07.2022 (Четврток)

А1 – Б2

Б1 – А2

29.07.2022 (Петок)

В1 – Г2

Г1 – В2

1/2 ФИНАЛЕ:

31.07.2022

(А1 – Б2) vs (В1 – Г2)

(Б1 – А2) vs (Г1 – В2)

ФИНАЛЕ 02.08.2022 (во утрински часови)

Спортска Мрежа како единствен спортски сајт во Македонија, кој известува за Третата македонска фудбалска лига, како и за македонските турнири во мал фудбал e медиумски покровител на Меморијалниот турнир во мал фудбал „Влатко Петров 2022“!

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!