ЕУРО 2020ФудбалФудбал - Македонска репрезентација

СТАРТНИ СОСТАВИ: Ангеловски со победничкиот тим од Дуизбург, Австрија со 4-4-1-1 формација

Македонскиот селектор Игор Ангеловски се одлучи против Австрија да оди со победничкиот тим од Дуизбург каде ја победивме Германија. „Рисовите“ со белиот дрес ќе играат во 3-5-2 формација, додека Австрија ќе напаѓа оди со 4-4-1-1 формација.

На Националната арена Австрија ќе влегува како фаворит против Македонија. Во моментот во Букурешт врне дожд.

Официјални состави на Австрија и Македонија:

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!