ФудбалФудбал - ТРЕТА ЛИГА

Спортските обложувалници „Евротип“ донираа спортска опрема на третолигашот Македонија од Враништа

Фудбалскиот третолигаш Македонија од Враништа добива комплетно нова спортска опрема – донација од спортските обложувалници Европтип.

„Фудбалот е за сите, и оние кои ги напаѓаат големите титули и оние кои имаат за цел да ги направат основните чекори кон професионализмот. Затоа, нашата компанија – спортските обложувалници Евротип потекна нова иницијатива. Како општествено одговорна компанија се одлучивме за брендирање и комплетно екипирање на спортската опрема на клубот Македонија од Враниште. Ова е почеток на процес и соработка кои веруваме дека ќе траат и ќе се надградуваат“, велат од Евротип.

„ФК Македонија од Враништа најискрено се заблагодарува на идејата и реализацијата на спонзорскиот договор меѓу спортските обложувалници Евротип и нашиот клуб. Нивниот пристап, професионалност и достапност го одушевуваат нашиот клуб и од срце посакуваме соработката да се надгради“, велат од клубот.

Оваа иницијатива е уште една од многуте во која Евротип рамномерно помага на масовниот и професионалниот спорт во сите центри во нашата земја.

НАЈДОБРИОТ ИЗБОР ЗА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ ОД ПВЦ ВО „OPEN STIL“ ВО ГОСТИВАР 070/814-428

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!