ФудбалФутсал

Смоквоски и Шоповски патуваат во Свети Николе, Ицев и Манчев ќе им судат на Црешово Топче и Кеги Моби

Викендот се игра 12. коло од Втората футсал лига на Македонија, познати се и судиите кои ќе ја делат правдата. Кирил Смоквоски и Славче Шоповски во Свети Николе ќе им судат на Овче Поле и СЕЕ Университи, додека пак Тоше Ицев и Кирил Манчев ќе ја делат правдата меѓу Црешово Топче и Кеги Моби.

>>> СПОРТСКА МРЕЖА Е ЕДИНСТВЕНИОТ СПОРТСКИ САЈТ КОЈ ДЕТАЛНО ИЗВЕСТУВА ЗА МАКЕДОНСКИОТ ФУТСАЛ – ГЛАСАЈТЕ ЗА СПОРТСКА МРЕЖА ЗА НАЈДОБАР СПОРТСКИ САЈТ НА ГОДИНАТА <<<

Делегирани судии 12. коло Втора футсал лига:

Клими – СФК Проект, Александар Ајдаров (Велес) и Александар Крстевски (Битола)
Црешово Топче – Кеги Моби, Тоше Ицев (Кавадарци) и Кирил Манчев (Валандово)
Кардшлк – Астибо, Роберт Црвенов (Велес) и Љупчо Клинкаров (Градско)
Овче Поле – СЕЕ Университи, Кирил Смоквоски (Прилеп) и Славче Шоповски (Велес)
Форца – Мал Ајакс, Иле Мишески (Прилеп) и Душко Стојсавлевиќ (Прилеп)

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!