ФудбалФудбал - Македонска репрезентација

Селектирање за репрезентација до 14 години

Фудбалската федерација на Македонија ги информира сите клубови дека во текот на месец декември ќе се одржат регионални селективни натпревари за националниот тим до 14 години. Истите се однесуваат на најдобри фудбалери родени 2008 година. Секој клуб може да пријави највеќе 5 кандидати со пополнување на формуларот во прилог и доставување до регионалните координатори. Сите основни информации поврзани со селектирањата, како и потребниот формулар подолу. Повеќе информации кај регионалните координатори чии броеви се во документот.

СЕЛЕКТИРАЊЕ У-14 НАЦИОНАЛЕН ТИМ НА МАКЕДОНИЈА 2008.pdf 

Формулар фудбалери 2008 година У 14.pdf 

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!