ФудбалФудбал - Македонска репрезентација

Резултати од селектирањето за упис во Спортска Академија

На линкот во продолжение можете да ги преземете конечните резултати од селектирањето за упис во Спортска Академија – генерација 2006 за прва година:

Резултати – Спортска Академија генерација 2006.pdf 

Reklama

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!