ФудбалФудбал - Останато

Распоред за селектирање за Спортска Академија за 2021 година

Документот во продолжение ги содржи сите потребни информации за пријавување за селектирање во фудбалските паралелки од Спортската Академија за 2021 година:

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2021.pdf 

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!