РакометРакомет - Македонска репрезентација

Распоред за пренос на натпревари од СП на МРТ 1 и МРТ 3

Вечерва започнува Светското првество во ракомет кое се игра во Египет. Откако селекцијата на Чешка го откажа учеството, Македонија како прва резерва ќе игра на Мундијалот во Египет во групата Г со домаќинот Египет, Шведска и Чиле.

Македонија утре го игра првиот натпревар со селекцијата на Шведска со почеток од 20:30 часот.

Комплетен распоред на ТВ програмата за СП од 13 до 31 јануари.

СРЕДА, 13.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 21.30 ЕГИПЕТ – ЧИЛЕ (снимка од 18.00)
ЧЕТВРТОК, 14.01.2021
MТВ-1 + МТВ-3 15.30 БЕЛОРУСИЈА – РУСИЈА
МТВ-1 + МТВ-3 20.30 МАКЕДОНИЈА – ШВЕДСКА
МТВ-1 + МТВ-3 22.15 НОРВЕШКА – ФРАНЦИЈА (снимка)
ПЕТОК, 15.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 20.30 ТУНИС – ПОЛСКА
САБОТА, 16.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 15.30 БЕЛОРУСИЈА – Ј.КОРЕЈА
МТВ-1 18.00 МАКЕДОНИЈА – ЕГИПЕТ
МТВ-1 + МТВ-3 20.30 РУСИЈА – СЛОВЕНИЈА (снимка од 18.00)
НЕДЕЛА, 17.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 ХРВАТСКА – АНГОЛА
МТВ-1 + МТВ-3 20.30 ПОЛСКА – ШПАНИЈА
ПОНЕДЕЛНИК, 18.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 15.30 МАКЕДОНИЈА – ЧИЛЕ
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 СЛОВЕНИЈА – БЕЛОРУСИЈА
МТВ-1 + МТВ-3 20.30 НОРВЕШКА – АВСТРИЈА
ВТОРНИК, 19.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 ХРВАТСКА – КАТАР
МТВ-1 +МТВ-3 20.30 ГЕРМАНИЈА – УНГАРИЈА
СРЕДА, 20.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30
ЧЕТВРТОК, 21.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30
ПЕТОК, 22.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30
САБОТА, 23.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30
НЕДЕЛА, 24.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30
ПОНЕДЕЛНИК, 25.01.2021
МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30
СРЕДА, 27.01.2021
15.00 МТВ-1 + МТВ-3 ЗА 27. ИЛИ 31.МЕСТО – *ако игра МКД
17.30 МТВ-1 + МТВ-3 ЗА 25. ИЛИ 29.МЕСТО – *ако игра МКД
17.30 МТВ-1 + МТВ-3 ЧЕТВРТФИНАЛЕ – * ако МКД не игра за 25 или 29 м.
20.30 МТВ-1 + МТВ-3 ЧЕТВРТФИНАЛЕ
22.15 МТВ-3 ЧЕТВРТФИНАЛЕ (снимка од 20.30)
ПЕТОК, 29.01.2021
17.30 МТВ-1 + МТВ-3 ПОЛУФИНАЛЕ
20.30 МТВ-1 + МТВ-3 ПОЛУФИНАЛЕ
НЕДЕЛА, 31.01.2020
14.30 МТВ-1 + МТВ-3 ЗА 3.МЕСТО
17.00 МТВ-1 + МТВ-3 ФИНАЛЕ

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!