РакометРакомет - Македонска репрезентација

Распоред за пренос на натпревари од главната рунда на СП на МРТ-1 и МРТ-3

Комплетен распоред за пренос на натпреварите од главната руда на Светското првенство во Египет на МРТ-1 и МРТ-3.

среда, 20.01.2021
14.55 емисија СП РАКОМЕТ –
15.20 МАКЕДОНИЈА-СЛОВЕНИЈА –
17.50 РУСИЈА-ЕГИПЕТ –
20.20 ШВЕДСКА-БЕЛОРУСИЈА
четврток, 21.01.2021
17.50 ХРВАТСКА-БАХРЕИН
20.20 ШПАНИЈА-ГЕРМАНИЈА
петок, 22.01.2021
14.55 емисија СП РАКОМЕТ –
15.20 МАКЕДОНИЈА-РУСИЈА
17.50 ФРАНЦИЈА-ИСЛАНД –
20.20 ШВЕДСКА-СЛОВЕНИЈА –
сабота, 23.01.2021
17.50 ПОЛСКА-УНГАРИЈА
20.20 ГЕРМАНИЈА-БРАЗИЛ или ДАНСКА-ЈАПОНИЈА
недела, 24.01.2021
14.55 емисија СП РАКОМЕТ –
15.20 МАКЕДОНИЈА-БЕЛОРУСИЈА –
17.50 НОРВЕШКА-ИСЛАНД или СЛОВЕНИЈА-ЕГИПЕТ –
20.20 ШВЕДСКА-РУСИЈА или ФРАНЦИЈА-ПОРТУГАЛИЈА –
понеделник, 25.01.2021
17.50 ШПАНИЈА-УНГАРИЈА
20.20 ХРВАТСКА-ДАНСКА

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!