Останато

Прогласени најдобрите пливачи за 2020 година

Националната пливачка федерација ги прогласи најуспешните пливачи во Македонија за 2020 година.

Сениори:
Мажи: Деркоски Филип П.В.К.Орион
Жени: Блажевска Еминова Миа П.В.К Орион
Младинци:
Мажи: Стојановски Андреј ПК Нептун
Жени: Блажевска Еминова Миа П.В.К.Орион
Кадети:
Мажи: Стојановски Андреј ПК Нептун
Жени: Блажевска Еминова Миа П.В.К.Орион
Постари Пионери:
Мажи: Јанковски Јован П.В.К.Орион
Жени: Дамјанова Софиа ПК Октопод
Помлади Пионери:
Мажи: Бошнаков Димитар ПК Скопје
Жени: Танаскоска Катја ПК Скопје

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!