ФудбалФудбал - Македонска репрезентација

Пријава за ФИФА едукација за фудбалски агенти

ФИФА иницира прва едукативна програма за фудбалски агенти и ја нагласува важноста на едукацијата на фудбалските засегнати страни со цел подобрување на професионалноста и ефективноста на фудбалската индустрија. 

Програмата во голема мера е заснована по предлозите од различни асоцијации на фудбалските агенти од целиот свет кои бараат ФИФА да започне едукативни програми од областа. 

Во продолжение можете да ги најдете сите потребни информации за учество на заинтересираните лица за учество во програмата на ФИФА.

FIFA Executive Programme in Football Agency (1st edition).pdf 

СО КОТВА.МК ДО ПОВЕЌЕ ГОСТИ ВО ВАШИТЕ АПАРТМАНИ

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!