ФудбалФудбал - ВТОРА ЛИГАФудбал - ПРВА ЛИГАФудбал - ТРЕТА ЛИГАФудбал - Четврта Лига

Пререгистрација на фудбалери од 15.12.2021 до 14.01.2022 година

Фудбалската федерација на Македонија праќа информација до клубовите од МФЛ дека пререгистрацијата на фудбалери во машка конкуренција ќе биде спроведена во периодот од 15. декември 2021 година до 14. јуануари 2022 година. 

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!