ФудбалФудбал - Македонска репрезентација

Предлог ранг листа на фудбалски клубови доставена до АМС за користење на средства од даночното ослободување согласно Законот за спортот и Законот за данок на добивка

Во продолжение можете да ја преземете предлог ранг листата на фудбалски клубови за користење на средства од даночното ослободување согласно Законот за спортот и Законот за данок на добивка. 

>>> ПРОМО ЦЕНА 900 ДЕНАРИ НОЌЕВАЊЕ ЗА ТРОЈЦА ВО ОХРИД, РЕЗЕРВИРАЈТЕ НА КОТВА.МК <<<

Предлог листата е доставена до Агенцијата за млади и спорт.  Предлог ранг листа – фудбалски клубови.pdf 

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!