ФудбалФудбал - Четврта Лига

ОФЛ-Тетово: ЕС домаќин на Доброшти, Мергимтари гостува кај Кастриоти

В недела се играат натпреварите од Општинската фудбалска лига – Тетово од 2. коло. Познати се и судиите кои ќе ја делат правдата на сите шест натпревари.

  • Делегирани судии 2. коло ОФЛ – Тетово:

Кастриоти – Мергимтари, Пларент Салихи (Тетово) 11 часот
Приок – Или, Музафер Исмаили (Боговиње) 12 часот
Вардар 2022 – Скендербеу, Александар Урошевиќ (Тетово) 11 часот
Шемшова – Руфеја, Мирсат Љатифи (Тетово) 15 часот
Риниа – Шарри, Дарко Јовчевски (Тетово) 12 часот
ЕС – Доброшти, Мирсат Љатифи (Тетово) 12 часот

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!