Турнири

На турнирот во мал фудбал „Враништа 2022“ ќе учествуваат 36 екипи распоредни во 12 групи

Здружението за организација на турнир во мал фудбал – Враништа по 28 пат го организира
турнирот во мал фудбал насловен како “Враништа 2022”.

По пауза од 2 години поради пандемијата со Ковид-19, овогодинешниот турнир ќе започне на 8. мај и ќе трае до 2. јуни. На истиот учество ќе земат 36 екипи распоредени
во 12 групи. Учесници на турнирот се следните екипи:

Распоред на натпревари е следниот:

 • 08.05.2022 (Недела)
  20:00 Т Клуб – Камионски делови BOSS
  21:00 ФК Слатино – Пиколо
  22:00 Типлери – Бриони
 • 09.05.2022 (Понеделник)
  19:00 АСП ПАК – Св. Тројца
  20:00 Враништа Б.З. – Рибник Добрески
  21:00 ГРГ Јуниори – Кафе Бар “9”
  22:00 Кафе бар ШИЛА – Лидер Инвест
 • 10.05.2022 (Вторник)
  19:00 Стрела Охрид – Тим 04
  20:00 Бурбон Шиша Бар – БиЗи Груп Струга
  21:00 Сквер Кафе – Искра
  22:00 Мороишта Б.З. – Дебрца Експрес
 • 11.05.2022 (Среда)
  19:00 Мешеишта – Стоп Бар
  20:00 Т Клуб – Д-р Баткоски
  21:00 ФК Слатино – Сатеска
  22:00 Типлери – Али Зухер
 • 12.05.2022 (Четврток)
  20:00 АСП ПАК – а.с. Василески
  21:00 Враништа Б.З. – Македонија Б.З.
  22:00 ГРГ Јуниори – Гостилница КАЈ МЕЧЕ
 • 13.05.2022 (Петок)
  20:00 Кафе бар ШИЛА – Спаки 2021
  21:00 Стрела Охрид – Книжарница КЛИО
  22:00 Бурбон Шиша Бар – Дооел Ровамани
 • 14.05.2022 (Сабота)
  20:00 Сквер Кафе – Томас Ман
  21:00 Мороишта Б.З. – Мислешево Б.З.
  22:00 Мешеишта – Ложани Б.З.
 • 15.05.2022 (Недела)
  20:00 Кам. Делови BOSS – Д-р Баткоски
  21:00 Пиколо – Сатеска
  22:00 Бриони – Али Зухер
 • 16.05.2022 (Понеделник)
  20:00 Св. Тројца – а.с. Василески
  21:00 Рибник Добрески – Македонија Б.З.
  22:00 Кафе Бар “9” – Гостилница КАЈ МЕЧЕ
 • 17.05.2022 (Вторник)
  20:00 Лидер Инвест – Спаки 2021
  21:00 Тим 04 – Книжарница Клио
  22:00 Бизи Груп Струга – Дооел Ровамани
 • 18.05.2022 (Среда)
  20:00 Искра – Томас Ман
  21:00 Дебрца Експрес – Мислешево Б.З.
  22:00 Стоп Бар – Ложани Б.З.

ЗА СИТЕ ГОЛМАНИ НА ВОЗРАСТ ОД 7 ДО 19 ГОДИНИ – ПРИЈАВИ СЕ НА НАЈГОЛЕМИОТ ГОЛМАНСКИ КАМП НА БАЛКАНОТ – „РБ Охрид 2022“

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!