Одбојка

Квалификации за ЕП во одбојка – распоред на натпревари на македонската репрезентација

Македонската одбојкарска репрезентација од денес ги започнува квалификации за пласман на Европското првенство во одбојка кое се игра годинава. Натпреварите кои се играат од денес до сабота ќе може да се следат на МТВ-3 и МТВ-1.

понеделник, 11.01.2021
17.35 емисија пред пренос
17.50 одбојка Македонија – Босна и Херцеговина
19.30 емисија по пренос (МТВ-3)

вторник, 12.01.2021
17.35 емисија пред пренос
17.50 одбојка Турција – Босна и Херцеговина
19.30 емисија по пренос (МТВ-3)

Поврзани Наслови

среда, 13.01.2021
17.35 емисија пред пренос
17.50 одбојка Македонија – Турција
19.30 емисија по пренос (МТВ-3)

четврток, 14.01.2021
17.35 емисија пред пренос
17.50 одбојка Македоија – Босна и Херцеговина
19.30 емисија по пренос (МТВ-3)

петок, 15.01.2021
17.35 емисија пред пренос
17.50 одбојка Турција – Босна и Херцеговина
19.30 емисија по пренос (МТВ-3)

сабота, 16.01.2021
17.35 емисија пред пренос
17.50 одбојка Македнија – Турција
19.30 емисија по пренос (МТВ-3)

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!