ОстанатоФудбалФутсал

Исмаили и Бегалиноски ќе им судат на Велешта и Кардшлк, Иванов и Шоповски во Свети Николе

Викендот се играат натпреварите од 7. коло од Втората футсал лига на Македонија. Делегирани судиите кои ќе ја делат правдата на сите шест натпревари.

Делегирани судии 7. коло Втора футсал лига:

Конзули – Клими, Игор Иванов (Велес) и Душко Стојсавлевиќ (Прилеп)
СЕЕ Университи – Астибо, Роберт Црвенов (Велес) и Љупчо Клинкаров (Градско)
Мал Ајакс – Кеги Моби, Јосип Бартон (Скопје) и Кирил Смоквоски (Прилеп)
Форца – СФК Проект, Александар Ајдаров (Велес) и Славче Шоповски (Велес)
Овче Поле – Црешево Топче, Игор Иванов (Велес) и Славче Шоповски (Велес)
Велешта – Кардшлк, Музафер Исмаили (Боговиње) и Менде Бегалиноски (Битола)

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!