ФудбалФудбал - Македонска репрезентација

Информација за фудбалски клубови – добитници на ваучери за 2022 година

„Почитувани фудбалски клубови – добитници на ваучери од АМС за 2022 година (во продолжение листата на клубови),

Ве известуваме дека Фудбалската Федерација на Македонија ги подигна од АМС доделените ваучери за фудбалските клубови за 2022 година, и истите клубови на кои им е доделен ваучер може да си го подигнат од утре 23.02.2022 годинаво просториите на Фудбалската Федерација на Македонија, секој работен ден од понеделник до петок од 09.00 часот до 15.00 часот.

Лицето кое го подига ваучерот, задолжително треба да достави уредно полномошно од клубот за подигнување на ваучерот, како и да поседува документ за лична идентификација.За ваучерот ќе се обратите кај лицето Златко Стојановски“, информираат од Фудбалската федерација на Македонија.

Листа на доделени ваучери за фудбалски клубови за 2022 година од АМС.pdf 

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!