Импресум

Сопственик и главен и одговорен уредник:

Александар Ванев

Редакција:

Александар Ванев

Техничка поддршка:

Цвете Мацески

е-пошта: [email protected]

Правно лице:

“Macosoft”

15 rue du Huningue

Saint Louis 68300

France

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!