ФудбалФудбал - Останато

ФОТОГАЛЕРИЈА: Како ќе изгледа Градскиот стадион во Куманово

После 20 години Градскиот фудбалски стадион во Куманово е вратен во сопственост на општина Куманово. Моментално, стадионот се наоѓа во многу лоша состојба, а општината во наредниот период ќе има можност да изврши реконструкција со дополнителна изградба на стадионот.

Според идејното решение за модерен фудбалски стадион со 3 трибини, капацитетот ќе биде 5 000 гледачи.

Како ќе изгледа Градскиот стадион во Куманово:

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!