ФудбалФудбал - ТРЕТА ЛИГА

ФОТО: Црно Буки ги уредува фудбалските терени

Третолигашот Црно Буки денес продолжи со проширувањето на теренот, порамнување на помошниот терен, проширување и правање на нов паркинг простор. Работните активности околу уредувањето на фудбалските терени на Црно Буки траат неколку дена.

Третите лиги во моментот се одложени на неодредено време, а дали и кога ќе продолжат сè уште нема информација. Токму ова пауза клубот ја искористи за подобрување на фудбалските терени.

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!