ОстанатоФудбалФутсал

190.000 денари за победникот на Турнирот во мал фудбал „8ми Септември“ Маџари

Наградниот фонд за Турнирот во мал фудбал „8ми Септември“ Маџари, Гази Баба, Скопје за 2021 година е навистина богат.

Пријавувањето на екипи трае до 6 август годинава, а екипа може да пријавите на 071 556 300 / 078 456 769.

Награден фонд:

I место 190.000 денари + пехар + медали за екипата
II место 90.000 денари + пехар + медали за екипата
III место 40.000 денари + пехар + медали за екипата
IV комплет Hummels дресови за екипата + 10.000 денари ваучер во дискотека Hype.
5.000 денари за најдобар играч на турнирот + пехар
5.000 денари за најдобар голман на турнирот + пехар

Пехарите и медалите се обезбедени од „Астра Казино“, дресовите Hummels ги обезбедува спортска обложувалница „Моцарт“. Наградите се исплаќаат веднаш по завршување на финалниот натпревар. Од страна на организаторот обезбедени се награди гратис технички преглед, ваучери со попуст, маици, фудбали и други изненадувања кои награди за време на турнирот ќе бидат подарени на учесниците и гледачите на Турнирот.

Генерален покровител Град Скопје.
Помагатели се: Општина Гази Баба, Спортска Мрежа, Спортско радио 90,3, станица за технички преглед CRC Certus, Mozart спортски обложувалници, Астра Казино, Изворска вода, ZEGIN аптеки, дискотека Hype, Караорман, АС Машини, Два Брата градители, Sanik, Паркет Паркет, CO Lines inc, MAGARI enterprises inc, VIZA transport, Cheap Taxi, Mad studio, Вардар Градба, multimob, Law office Jakimovska и Енергомонт.

ПРОМОТИВЕН ТЕКСТ

Поврзани Наслови

Back to top button
error: Текстот е заштитен !!